Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Arbūzas
Penkios idėjos vasaros desertams: ingredientas – arbūzas
Arbūzų dieta: net tik padeda lengvai numesti svorio, bet ir išvalo organizmą
Gėrimai su vaisiais
Neįprasta šalta sriuba
Gaivūs arbūziniai ledai
Gaivūs arbūziniai ledai
Stalo etiketas: kaip valgyti vaisius ir daržoves
Pusryčiai: ką patartina valgyti, o ko – ne
10 įdomių faktų apie arbūzus: nuo kokių ligų saugo? Receptai
10 produktų, kurie sudegina daugiau kalorijų nei patys turi
Neigiamo kaloringumo produktai: įtraukite į meniu ir lieknėkite
Gaivūs patiekalai iš arbūzų: salotos, sriuba, šerbetas, džemas
Greitas būdas paruošti arbūzinį gėrimą
Belsti, uostyti ar pasikliauti likimu: kaip išsirinkti prinokusį vaisių
Gaiviai vakarienei – skanėstai iš arbūzų
Nuo figų iki arbūzų – visa Europa ant lietuviško stalo
Kaip išsirinkti tobulai prinokusius vaisius ir daržoves
Desertai grilyje: 5 kulinarės receptai smaguriams
Lietuviškų arbūzų veisėja Vita Nedzveckaitė: „Jei auginate agurkus, užsiauginsite ir arbūzų“
Taiklus vasaros testas: renkiesi arbūzą ar melioną?
8 keisti dalykai, žadinantys moterų norą mylėtis
Inkstams naudingi produktai
Virtuvės įdomybės: brangiausi maisto produktai pasaulyje
Patiekalai iš arbūzų. Kai norisi ko nors gaivaus…
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame granitą
Rodyti daugiau straipsnių
facebook