Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Deivydas Praspaliauskas
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: kepti vištienos sparneliai su abrikosais
Reklama
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Reklama
Pasipūtę, lengvi, tirpstantys burnoje: orkaitėje kepti varškėtukai
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: avinžirnių salotos su grietine ir lašiša
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: traški tortilija su daržovėmis ir sultinga sprandine
Reklama
Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova
Reklama
Pieno produktų linija, kuri pakerėjo D.Praspaliauską, tačiau gali būti ir ant jūsų stalo
Šefas Deivydas Praspaliauskas pristatė knygą „Maistas: namų virtuvė“
Šefas D.Praspaliauskas išleido receptų knygą namų virtuvei: „Į ją mane sugrąžino dukra“
Alaus someljė J.Lingys ir šefas D.Praspaliauskas rengia išskirtines degustacijas – deriniai stebina
Šefas Deivydas Praspaliauskas tapo tėvu: „Mylėsim ir saugosim, mokysim ir patarsim“
Vokiška filosofija Kaune – atidaryta „Inhaus“ virtuvės studija
Šefas Deivydas Praspaliauskas taps tėvu: laukiasi jo mylimoji Rasa Senkutė
Skaudi šefo D.Praspaliausko istorija: nuo dramatiškos vaikystės iki svajonių restorano
Oreivis V.Samarinas ir šefas D.Praspaliauskas nustebino unikalia idėja – vakariene oro balione
Verslininkai kviečia sugrįžti į barus ir restoranus: tikisi lankytojų geranoriškumo
Deivydas Praspaliauskas dalijasi duonos, keičiančios gyvenimą, receptu
Šefas Deivydas Praspaliauskas: „Jei žmogus patiekalo nefotografuoja – su patiekalu kažkas negerai“
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas atskleidė, kaip kovoja su maisto švaistymu
Virtuvės meistras Deividas Praspaliauskas su kolega jungia jėgas bendrai degustacinei vakarienei
Operos barmenai: Rafailas Karpis ir Deivydas Praspaliauskas
Deivydas Praspaliauskas – atvirai apie virtuvės šefo gyvenimo dilemas
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pristatė debiutinę knygą
D. Praspaliauskas pristatė knygą: „Jei norite atidaryti restoraną, paskaitykite“
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas svečius panardino į naujo restorano „Amandus“ malonumų sūkurį
Rodyti daugiau straipsnių
facebook