Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Grilis
Kepame naminį mėsainį / Fotolia nuotr.
Reklama
Grilyje kepta dorada – tobulas patiekalas be jokio vargo
Reklama
Grilio atradimas: šašlykus su kefyru bei mangų sultimis norėsis kartoti ir kartoti
Reklama
Pirštelius apsilaižysite – kaip išsikepti ne tik šašlykus
Reklama
Kepsniai su pipirais ir apelsinais – su trenksmu pradedame grilio sezoną
Kepkime griliuje – patarimai kepsninių mėgėjams
Vasariškam grilio marinatui – universalūs japoniški „Kikkoman“ padažai
Kokybišką maistą vertinantys žmonės susirinko į griliaus sezono atidarymo šventę
Šimtus apdovanojimų turintis Vokietijos griliaus čempionas A. Rummel Kaune surengs gyvą maisto gamybos pamoką
Grilio sezonas: ką kepti ant laužo, kad pavalgytumėte skaniai, bet nepakenktumėte kūno linijoms?
Griliaus diena „We will grill“ vilios patiekalais, Migloko ir „Keymono“ koncertais
Griliaus sezonas vis dar tęsiasi
Ant žarijų
Čirškiname mėsytę!
Mėsos marinatai, be kurių šią vasarą neišsiversite
Kepame lauke. Puikūs receptai
Grilio patiekalai
Rodyti daugiau straipsnių
facebook