Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Jautiena
Jautienos kepsnys / „Fotolia“ nuotr.
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Reklama
Kartu su ekspertu pabandom iš naujo: jau sklinda Velykų kepsnio aromatas
Reklama
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas
Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai
Jautienos karpačas su parmezanu ir alyvuogių aliejumi
Ypatingas „52 kartai“ receptas rudeniui: jautienos kepsnys su grybais
Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai
Kepame lauke. Puikūs receptai
T. Šliažaitė: Raudona mėsa – sveikatos šaltinis ar nuodas?
Pasiilgusiems mėsos
Antradienio vakarienei – aštrios sriubos
Ypatinga penktadienio vakarienė
Mėsos kepimo gudrybės – pavyks net pradedantiesiems
Išbandymas jautiena
Iš maltos mėsos nebūtina gaminti kotletų
Itališkas Kalėdų stalas: gardžių ir lengvai pagaminamų patiekalų receptai
Mėsos suktinukai: ir gardu, ir gražu. Receptai
Nėštumas: moterys per mažai valgo jautienos ir daržovių
Gaminu kūrybingai #7: Jautienos kepsnys su rozmarinais
Gaminu kūrybingai #5: Didkepsniai su keptais česnakais
Troškinys su mėsa. Receptai
Idealių kotletų paslaptis: kaip tokius iškepti?
Karšti jautienos patiekalai: sriuba, troškinys, kepsnys, guliašas. Receptai
Bajoriški receptai su rudens gėrybėmis
Kaip paprastai organizmą papildyti baltymais?
Virtuvės gidas: kokią jautienos dalį pasirinkti sriubai, troškiniui ar kepsniui?
Įdomiausi mėsainiai pasaulyje. Pravers net spurga bei klevų sirupas!
Svečiams netikėtai užklupus – 4 lengvi receptai
Prabangūs kepsniai gamtoje – misija įmanoma
Rodyti daugiau straipsnių
facebook