Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Maistas
Siciliečių maistas / Shutterstock nuotr.
Reklama
Martynas Meidus ir Jonas Lingys: kaip prie maisto tobulai priderinti gėrimus?
Reklama
Grilyje kepta dorada – tobulas patiekalas be jokio vargo
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Reklama
Grilio atradimas: šašlykus su kefyru bei mangų sultimis norėsis kartoti ir kartoti
Reklama
Konkursas grilio kepėjams: dalinkitės receptais ir laimėkite 5 kg mėsos!
Kad neišmestume margučių: kaip juos saugiai suvartoti?
Reklama
Užkandžiai lauke: ką pasiimti į kuprinę, kad išalkus nereikėtų skubėti namo?
Reklama
Miela tai, kas sava: tradiciniai Velykų patiekalai kelia nostalgiją
Ne tik su majonezu: penki kiaušinių pagardai, kurie maloniai nustebins
Reklama
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Reklama
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Reklama
Pasipūtę, lengvi, tirpstantys burnoje: orkaitėje kepti varškėtukai
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: avinžirnių salotos su grietine ir lašiša
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: traški tortilija su daržovėmis ir sultinga sprandine
Reklama
D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova
Reklama
Grilių kol kas pavaduoja orkaitė: kepame nugarinę su daržovėmis
Reklama
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Reklama
Blynai ir blyneliai: įvairios jų rūšys ir kepimo gudrybės
Iglės Bernotaitytės kūryba virtuvėje: stebina sukurtais vegetariškais receptais ir spalvingais keksiukais
Someljė Jonas Lingys ir Urtė Mikelevičiūtė: „Tinkamai parinktas gėrimas patiekalui yra kaip druska“
Alaus someljė Jonas Lingys ir virtuvės šefas Martynas Meidus: kaip sukurti skonio šedevrą?
Kaip išsirinkti gerą smulkintuvą ir kodėl jis nepakeičiamas virtuvėje?
Dietistės Vaidos Kurpienės patarimai Velykoms ir naminio majonezo receptas
Vienas geriausių virtuvės šefų L.Čeprackas dalijasi per karantiną šeimos pamėgtu lašišos receptu
Sveikų saldumynų kūrėja I.Šukytė: „Klaidinga galvoti, kad desertai be cukraus – neskanūs“
Meilė veganiškam maistui Aistę Lasytę pastūmėjo į verslą: ypatingi desertai jau turi gerbėjų
Tatjana Lavrinovič Naujųjų vaišių neįsivaizduoja be koldūnų: dalijasi ir neįprasto padažo receptu
Vaidos Skaisgirės receptai Kūčių ir Kalėdų stalui: netradicinė silkė ir patiekalai su lašiša
Gastronomas Vytaras Radzevičius: „Kas yra valgoma ir nevalgoma – slypi mūsų galvose“
Ant šventinio stalo – lietuviškos žuvies patiekalai: Vaidos Kurpienės ir Tomo Rimydžio receptai
Rodyti daugiau straipsnių
facebook