Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
mėsos patiekalai
Reklama
Kartu su ekspertu pabandom iš naujo: jau sklinda Velykų kepsnio aromatas
Reklama
Miela tai, kas sava: tradiciniai Velykų patiekalai kelia nostalgiją
Kepame kiaulieną. Net 23 receptai!
Karšti sumuštiniai – ir sau, ir svečiams. Net 23 receptai!
Skanūs iešmeliai
Skanūs suktinukai
Šiandien tiesiog būtina pasišildyti aštriu maistu. Net 32 receptai!
Receptai sočiai vakarienei
Kepame orkaitėje. 28 receptai!
Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai
Kotletai, kotletukai, kotletėliai... Net 22 receptai!
Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai
Patiekalai su skaniais įdarais
Makaronai. Visada gardu!
Patiekalai su vištiena. Net 40 receptų!
Su riešutais
Mėsos suktinukai
Gal vakarienei ko nors aštraus?
Vištų blauzdelės – kasdienai ir šventei
Pasiilgusiems mėsos
Kepenėlės: sočios, skanios, sveikos
Liutauras Čeprackas: „Lietuvoje nuo seno paplitusi tradicija – vogti ir apsimesti, kad tai yra tavo kūryba“
Ant vakarienės stalo – kiaulienos patiekalai. 15 receptų
Argentinietiškas Kalėdų stalas: būtinas kepamos mėsos kvapas. 6 receptai
Skanėstai ant iešmelių: 16 receptų
Mėsos kukuliai: 12 receptų
Garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: ir kopūstams rauginti, ir sriubai gaminti
Pikantiška vakarienė: salotos, kokteiliai ir mėsos patiekalai su ananasais
Istorijos iš Barselonos. Tegyvuoja Katalonijos virtuvė! (III dalis)
Rodyti daugiau straipsnių
facebook