Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Pasaulio skoniai
SKONIŲ GIDAS (IV): restoranai į jūsų namus
„Panzanella“ – vasara dvelkiančios salotos su balta duona
„Affogato“ – kavoje paskandinti ledai
Kokybiška „pasta“ – geriausias energijos šaltinis
Pasaulio virtuvė: morenginis tortas su braškėmis „Mostachon“ (Meksika)
Pasaulio virtuvė: „Panini“ (Italija)
Karpačas kitaip: variacijos virtuvėje
Gardaus picos pado paslaptis – kokybiški miltai
Sakuros virtuvėje: gerk, valgyk, konservuok!
Smaližiauk: pyragėliai puodelyje – per 2 minutes!
Kokios picos populiariausios pasaulyje?
Pasaulio virtuvė: makaronai su sūriu (JAV)
Susipažinkite – gurmaniškoji dorada. 2 receptai
Aitrioji paprika – sveikatai, grožiui ir libido
Pasaulio virtuvė: havajietiškas ananasų pyragas
Pasaulio virtuvė: „crêpes“ (Prancūzija)
Spalvingieji sausainėliai – iš migdolų ar kokosų?
Pietūs: „pigiau ir sočiau“ ar „įdomiau ir sveikiau“?
Spurgytės iš viso pasaulio. Kurios skaniausios?
Arbata – vienas madingiausių šių metų skonių
Maistas gurmanams tiesiog gatvėje?
Kas šiemet bus madinga virtuvėje?
Maisto kokybės specialisto požiūris: valgysime žemę ir vabzdžius?
Baltosios mišrainės variacijos. Kuri skaniausia?
Verta žinoti: pipirų rūšys
Šampaną… valgysime?
Sraigės – gurmaniškas afrodiziakas Naujųjų metų sutikimui
Minime Keksiukų dieną: kepame ir skanaujame
Keistas maistas, arba netikėti deriniai
Pasaulio skoniai: „empanados“ su vištiena ir špinatais
Rodyti daugiau straipsnių
facebook