Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Restoranas
Ištvanas Kvikas Vilniuje atidarė antrą restoraną: tarp svečių – ir J.Anusauskienė su nauju mylimuoju
Aistė Gazdar Londone atidarė žaliavalgiško maisto restoraną: jame lankosi net Kate Middleton
Baro „In Vino“ įkūrėjas K.Baublys: „Pagrindinė pamoka – džiaugtis gyvenimu“
SKONIŲ GIDAS (IV): restoranai į jūsų namus
SKONIŲ GIDAS (III): restoranai į jūsų namus
SKONIŲ GIDAS (II): restoranai į jūsų namus
SKONIŲ GIDAS (I): restoranai į jūsų namus
Pasaulį sužavėjęs tėtis: plinta vaizdo įrašas, kuriame vaikai mėgaujasi restoranu namie
Vilniaus senamiestyje savo restoraną atidaręs Liutauras Čeprackas yra pasirengęs priimti „Michelin“ gido žvalgus
Ekonomisto karjerą į virtuvę iškeitęs Arūnas Jonaitis: „Atrodė, kad viską galiu pats“
Garsūs žmonės papasakojo apie savo mėgstamus restoranus
„Gero skonio“ klubo atradimų vakarienėje – spalvingi įspūdžiai iš Meksikos
Lietuvos restoranai – tarp geriausių pasaulyje
Prancūziškoje vakarienėje apsilankiusi A. Jagelavičiūtė: „Nė už ką neatiduočiau malonumo pavalgyti “
Amerikos skoniai Vilniuje – atidarytas pirmasis „Dinner Map“ restoranas
Geriausias Klaipėdos restorano šefas Vytautas Samavičius: „Mėginame derinti, kas nesuderinama“
Duris atvėrusio restorano „PineWood Bar Lounge“ šefas Antonio – moka 6 kalbas ir baigė geriausią pasaulio kulinarijos mokyklą
Nuo gimimo alergišką vaiką auginanti Vaiva Lukošienė: „Problemos mastą net sunku įsivaizduoti“
Iškilmingame vakare paskelbtas geriausias 2019 m. restoranas Lietuvoje
Šefo Jamie Oliverio restoranų tinklui gresia bankrotas
Kur pavakarieniauti sostinėje? Nuspręsti padės naujas Vilniaus restoranų gidas
Žinomi žmonės papasakojo apie brangiausius ragautus patiekalus
Restorano „Nineteen18“ virtuvei vadovaujantis šefas Matas Paulinas: „Pas mus tikrojo meniu net nėra“
Ir Lietuvos restoranai prisijungė prie prancūzų virtuvės šventės
Sveikuoliškos užkandinės įkūrėja Dženeta Butenytė: „Taupau žmonių laiką pietaujant, o vėliau – virškinant“
Žinomos mamos įvertino nostalgiškus pusryčius – skanavo šaltieną, žagarėlius ir kompotą
Anykščiuose restoraną atidariusi Justė Arlauskaitė-Jazzu: „Laukiame kiekvieno tokio, koks yra – baso, nuoga širdimi, ieškančio...“
Antrąjį gimtadienį švenčiantys „Vaflių namai“ įkūrėjai Laura ir Šarūnas Mazalai: „Sulaužėme stereotipus apie vaflius“
Dešimtmetį minintis sostinės restoranas pakvietė susiburti kaimynus
„Gero skonio“ klubas restorane „Grey“: gardūs pilki atspalviai bei išskirtinė alyvuogių aliejaus degustacija
Rodyti daugiau straipsnių
facebook