Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Verslas
Reklama
Nuo avalynės iki interjero dizaino: „Zyro“ kuria lietuviškų verslų sėkmės istorijas visame pasaulyje
Reklama
Arbatpinigių sistemos „Tipit“ kūrėjai ir „Švyturys“ tokių rezultatų nesitikėjo
Reklama
Saldėsių rojus – gardžiausi tortai, vyniotiniai bei purumu dvelkiantys pyragai
Reklama
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Reklama
Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
Reklama
Paklaidžiokite po pieninę: kaip atsiranda aukščiausios kokybės pieno produktai?
Reklama
Pradedame el. prekybos verslą: keturios skaitmeninių produktų idėjos
Reklama
Pieno produktų linija, kuri pakerėjo D.Praspaliauską, tačiau gali būti ir ant jūsų stalo
Madingos sostinės kepyklos įkūrėja Barbora: „Jei kepinių valgai saikingai, jie niekada nepakenks“
Reklama
Profesionalūs dviratininkai Vytautas ir Gediminas Kaupai: kai karjera baigiasi, bet meilė dviračiams – ne
Reklama
Įmonė, kurioje sveika gyvensena – prioritetas: darbuotojai motyvuojami net finansiškai
Reklama
Tokiais sūriais didžiuotųsi patys italai – kokia Rokiškyje įsikūrusios įmonės sėkmės paslaptis?
Reklama
Kaip vaikystėje: šimtmetį skaičiuojantis saldainių fabrikas siūlo lietuviško skonio sentimentus
Reklama
Kuo skiriasi mineraliniai vandenys: kodėl „Vytautas“ tinka šaltibarščiams, o „Birutė“ – blynams?
Reklama
Startuolis sukūrė išskirtinio lietuviško skonio traškučius – šaltibarščių ir cepelinų
Reklama
Ekologinio ūkio šeimininkai Giedrikai: „Kai vertybės sutampa, sujungia bendras darbas“
Reklama
Ar žinai, kada ir kaip Lietuvoje atsirado „Snickers“, „Mars“, „Raffaello“, „Nutella“, „Lion“ ir kiti pasauliniai skanėstai?
Reklama
Per pandemiją lietuviai pirko daugiau mėsos: kas buvo populiariausia?
Reklama
„Norfa“: nuo vienos parduotuvės iki 153 parduotuvių tinklo ir modernių gamybos įmonių
Roberto Javtoko karjeroje – posūkis: krepšinį keičia į verslą
Reklama
Kokią duoną valgysime rytoj? Lietuvių skonis per pandemiją pakito
Reklama
„Švyturio“ pardavimo direktorius: „Nealkoholinio alaus pardavimai smarkiai išaugo“
Reklama
Grožio meistrai daug investuoja į profesines kompetencijas, bet per mažai – į verslumo įgūdžius
2022-ųjų elektroninės prekybos tendencijos: svarbūs niuansai ir naujovės
Modelis Kristina Tučkutė: „Unikalumas – svarbiausias kosmetikos ingredientas“
Modelis Kristina Tučkutė pristato atradimus grožiui: „Efektingas pokytis – akimirksniu“
Modelis Kristina Tučkutė nėrė į verslą: „Grožio ritualai turi būti malonumas“
Verslininkas Arminas Pieteris: „Sėkmė gali būti užkrečiama“
Zvonkų dukros Kornelijos frazė „Nieko tokio“ tapo verslo idėja – padeda net konkurentai
Marija Šalaševičienė išpildė savo svajonę: tarp sveikintojų – įsimylėję S.Kučas ir I.Swan
Rodyti daugiau straipsnių
facebook