Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Virtuvė
Šefas D.Praspaliauskas išleido receptų knygą namų virtuvei: „Į ją mane sugrąžino dukra“
Tinkamos viryklės paieškos: tereikia atsižvelgti į penkis punktus
Vokiška filosofija Kaune – atidaryta „Inhaus“ virtuvės studija
Po šalį keliaujantis komikas M.Bartuševičius su žmona Ieva dalijasi gastronominiais atradimais
Kaip sukurti magiją savo virtuvėje? 5 jaunojo šefo Deivido Latyšovič patarimai
Ekonomisto karjerą į virtuvę iškeitęs Arūnas Jonaitis: „Atrodė, kad viską galiu pats“
Lietuvoje viešėjęs desertų guru Sebastianas Pettersonas – žvaigždė ne tik visame pasaulyje, bet ir instagrame
Gardžiausios svarbiausių švenčių vaišės – iš jaunausio Lietuvos šefo rankų
Neįtikėtina mažos virtuvės sename daugiabutyje transformacija
Beata Nicholson: „Nebandau būti madinga“
Kapitonas Rimantas Stropus išduoda nugalėtojų vakarienės receptus
Iš Šri Lankos atkeliavęs šefas D. Dampella Gamage dalijasi šrilankietiškų pietų receptu
Duris atvėrusio restorano „PineWood Bar Lounge“ šefas Antonio – moka 6 kalbas ir baigė geriausią pasaulio kulinarijos mokyklą
Ironvytas atskleidžia, kodėl jo ir žmonos Eugenijos kasdienybėje mažai romantikos
Neįtikėtina sėkmės istorija: be tėvų augęs ir smurtą patyręs Ruslanas tapo garsiojo šefo Gordono Ramzio mokiniu
Savaitgalio pietums – mėlynųjų bulvių virtinukai „Gnocchi“ ir vieno kąsnio šokoladiniai pyragaičiai
Į eterį grįžta virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius – vertins vaikų ir mamų patiekalus
Anželika ir Rimvydas Laužikai kviečia atrasti nacionalinės virtuvės paslaptis pirmoje lietuviškoje gastronomijos knygoje
Stulbinanti lietuvio karjera Londone: pradėjęs nuo juodo darbo statybose, tapo vienu geriausių pasaulio šefų
Šefas Matas Paulinas – apie sunkų darbą, charakterį sušvelninusią meilę ir atradimus
Žinomi žmonės įsileido į savo virtuves ir pasidalijo vaikystės skoniais
„Michelin“ žvaigždutę pelnęs Pasquale Palamaro: „Virtuvėje turi nuolat mokytis ir mokyti“
Auksinės virtuvės taisyklės pagal virtuvės šefus Ali Gadžijevą ir Gian Lucą Demarco
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco švenčia jubiliejų: „Naktimis nemiegojau“
Gaminame iš patisonų – nuo sriubos iki šokoladinio troškinio
Odė burokėliui: kodėl lietuviai šią daržovę vertina ne vieną šimtmetį?
LRT laidos „Beatos virtuvė“ akimirkos
10 būdų panaudoti savo komodos ar spintelės šonines dalis
Virtuvės chuliganė Jurgita Minderytė: „Pasaulį galima nustebinti ir burokėliu“
Grilio sezonas: ką kepti ant laužo, kad pavalgytumėte skaniai, bet nepakenktumėte kūno linijoms?
Rodyti daugiau straipsnių
facebook