Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Vynas
„Fenavin“ – pirmaujanti Ispanijos nacionalinė vyno paroda. Kodėl verta apsilankyti?
Lietuvos viduryje vynuoges puoselėjantis Ernestas Aušvicas: „Augu kartu su savo vynuogynu”
Penkiolika „Vyno dienų“: kelionė su kliūtimis
Vynų ir maisto žinovė Urtė Mikelevičiūtė tapo gastronomijos dėstytoja
Saldžiausiame metų čempionate – nelengvi iššūkiai
Lietuva skonių žemėlapyje
Vyninės „La Boheme“ dešimtojo gimtadienio svečiai
Paroda „Vyno dienos“ lankytojus pakvietė ne gerti vyną, o jį pažinti
„Vyno dienos“ paroda
Pietų Afrikos vynuogyne užaugusi meno profesorė: „Vyno istorija – kupina siurprizų“
Reveransas prancūzų vyno ūkio meistrams
Skandinavijos restoranų garsenybė Sorenas Polonius: „Geriausi šefai šiandien kasa žemę“
Argentina: čia gyvena romantikai
Tūkstančiai eurų už vyną – vėjais paleisti pinigai ar investicija?
Europos šalių ambasadoriai Vilniuje pristatė savo šalių vyno kultūrą
Ką užuodžia vynininko nosis?
Martynas Praškevičius: „Natūralumas šiandien madingas ir virtuvėje, ir vyno ūkiuose“
Vyno kursai išmokė atskirti skonius, kvapus ir spalvas
Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena
Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu
Karšto vyno ir imbierinių skanėstų receptai
Netikėti produktai, kurie gadina jūsų dantų spalvą
Veido žymės: kaip odą gadina cukrus, alkoholis, gliutenas ir pieno produktai?
Punšas ir karštas vynas: 5 receptai
Kelios gudrybės, kurios pravers buityje
Dėmių valymas (II): vyno, alaus, tabako, kraujo dėmės
Sukamės iš padėties: 10 virtuvės gudrybių šeimininkėms
Prancūzijos ambasada Vilniuje surengė šio sezono božolė degustavimo šventę
Vyndarė Gloria Collell: „Ispanams turėti vynuogyną – tas pats, kas lietuviams sodą“
Dainininkas Deivis: „Vynų kolekcionavimas – labai brangus malonumas“
Rodyti daugiau straipsnių
facebook