Kur dingo Antano Guogos suburta grupė „Tony Betties“ ir jos lyderė Karolina Mankutė?

Karolina Mankutė / Luko Balandžio nuotr.
Autorius: Simona Liaudanskytė
Publikuota: 2013-11-05 13:16
Daugiau nei prieš metus lietuviškos popmuzikos padangėje sužibo naujas projektas. Antano Guogos suburta grupė „Tony Betties“ su grupės vokaliste Karolina Mankute priešakyje turėjo didžiulių užmojų įsitvirtinti pasaulinėje muzikos rinkoje, tačiau, išleidusi kelias dainas, grupė dingo iš akiračio. Kas nutiko „Tony Betties“ ir kur dingo K.Mankutė?

„Buvau pradėjusi „Tony Betties“ veiklą ir jau įsivažiuojanti, bet taip susiklostė gyvenimas, kad atsirado kūdikis. Tai yra tarsi kūrybinės atostogos“, – portalui Žmonės.lt pasakojo 4 su puse mėnesio sūnų Joną auginanti Karolina. Buvusi „Lietuvos ryto“ šokėja atviravo, kad apie pasitraukimą iš muzikinio pasaulio klausinėja visi ir su nekantrumu laukia, kada ji vėl pasirodys scenoje, tačiau K.Mankutė neskuba.

Grįš, kai bus pasirengusi

Moteris teigė, kad dirba su labai gerais žmonėmis, nes jie supranta ir nespaudžia, o atvirkščiai – džiaugiasi jos šeimos pagausėjimu ir laukia, kada ji pati bus pasiruošusi grįžti.

„Žinoma, kad grįšiu prie muzikinės veiklos, bet kol kas artimiausiu metu tai daryti neplanuoju, nes nenoriu samdyti auklės. Iki kol sūnui sukaks metukai, noriu būti šalia, nes tai yra pats gražiausias laikas. Raginimo, aišku, yra daug, nes kūriniai jau yra, jie jau ruošiami leidybai, norima ir vaizdo klipus filmuoti, tačiau kol kas aš stabdau ir sakau „ne“. Laukiu, kol būsiu pasiruošusi palikti vaiką ilgesniam laikui namuose“, – tvirtino Karolina.

Luko Balandžio nuotr.
Luko Balandžio nuotr.

Kaip pasakojo K.Mankutė, 2012 metais vasarą radijo eteryje sukosi daina „You and I“. Tuomet buvo ruošiama speciali programa Lietuvos publikai, kurią turėjo sudaryti aštuonios ar devynios dainos, tačiau viską į savo vietas sudėliojo nėštumas.

„Pastojus dar bandžiau kažką daryti, galvojau, kad padainuosiu, surengsiu pasirodymus, bet sveikata neleido. Nuo pat pirmo mėnesio mane „suėmė“, todėl teko atsisakyti visų sumanymų. Tačiau niekas nesupyko, visi suprato ir laukia, kada sugrįšiu. Tai, kas tikra ir ko nori, laikas tik išgrynina“, – užtikrintai kalbėjo atlikėja.

Su metais idėjos būna tik brandesnės

Paklausta, ar po antrojo nėštumo atsirado kūrybinis polėkis, Karolina atviravo: „Tų idėjų iš tikro yra labai daug. Su metais tos idėjos būna brandesnės, nebėra mėtymosi, šaudymo aplink taikinį – tiesiog eini tiesiai. Žinote, dabar viskas dar susiję ir su laiku, nes kuo mažiau jo turi, tuo labiau vertini. Kiekviena minutė, praleista toliau nuo namų, yra vertinga, todėl norisi kuo geriau viską padaryti ir tada sieki tobulybės, kad nereikėtų perdarinėti.“

Dietomis ir treniruotėmis savęs nekankina

Pramogų ir muzikos pasaulyje vyrauja kūno kultas, todėl visos moterys verčiasi per galvą, kad tik būtų lieknesnės. Po kelerių mėnesių į sceną žadanti grįžti K.Mankutė tvirtino, kad jokių dietų nesilaiko ir alinančiomis treniruotėmis savęs nekankina.

„Aš apie tas formas turiu savo nuomonę. Žinau, kad kai jau grįšiu į savąjį scenos „aš“, tai viskas susitvarkys natūraliai. Tikrai nesijaudinu ir žinau, kad viskas sugrįš į savo vietas. Dabar yra populiaru pasigirti, kad labai greitai atsikratė priaugtų kilogramų po gimdymo. Būna, aišku, stebuklų, bet aš manau, kad taip mama atima kažką iš kūdikio: mažiau laiko skiria kūdikiui, nes eina sportuoti, arba valgo mažiau, todėl kenčia pieno kokybė, jei maitina krūtimi. Man svarbiau yra sukurti vaikui gerovę, daugiau laiko praleisti su juo, o ne švaistyti jo tokiems dalykams“, – teigė dviejų vaikų mama.

Žmonės.lt
Temos:
Muzika Aktualu

Naujausi straipsniai

Saugirdas Vaitulionis / Gedmanto Kropio nuotr.

Reklama

„Zalando“ stilingai atšventė vienerių metų sukaktį Lietuvoje / J.Auškelio nuotr.

Reklama