Jacko Osbourne'o žmona Lisa Stelly laukiasi antrojo jų vaikelio

Lisa Stelly ir Jackas Osbourne'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2013-08-07 07:35
Legendinio rokerio Ozzy Osbourne'o ir charizmatiškosios talentų šou teisėjos Sharon Osbourne sūnus Jackas Osbourne'as su žmona Lisa Stelly gyvena laukimo nuotaikomis – antrasis jųdviejų vaikelis gims šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje.

„Jackas ir aš be galo džiaugiamės galėdami su jumis visais pasidalinti žinia, kad mes turėsime antrąjį kūdikį, – savo tinklaraštyje „Raddest Mom“ rašė Lisa Stelly. – Aš esu antrame trimestre, jaučiuosi puikiai ir stengiuosi nevalgyti visko, kas pakliūna į mano akiratį.“

„Mes jaučiamės tokie palaiminti, kad mūsų šeima plečiasi, o Pearl turės broliuką arba sesutę, su kuriuo galės žaisti. Kaip beprotiškai atrodo mintis, kad greitai mes būsime jau keturių asmenų šeima“, – pridūrė Lisa Stelly.

Lisos ir Jacko santykiai klostėsi žaibišku greičiu – jiedu susipažino 2011-ųjų vasarą naktiniame klube, o iki sužinant apie nėštumą kartu teprabuvo vos tris mėnesius. Jackas savo nėščiai merginai pasipiršo rudenį, o jųdviejų pirmagimė Pearl gimė 2012-ųjų balandžio 24 d. Tų pačių metų rudenį Jackas ir Lisa susituokė Havajuose.

Žmonės.lt
Temos:
Žmona Aktualu

Naujausi straipsniai

Saugirdas Vaitulionis / Gedmanto Kropio nuotr.

Reklama

„Zalando“ stilingai atšventė vienerių metų sukaktį Lietuvoje / J.Auškelio nuotr.

Reklama