Tado Rimgailos sužadėtinė Liucina pasidalijo ypatingu keksiukų receptu

Tadas Rimgaila su drauge Liucina / Gretos Skaraitienės nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2013-03-07 17:25
Šokėją Tadą Rimgailą visi įpratę matyti scenoje, pasitempusį, elegantišką, susikaupusį. Kiekvieną šeštadienį LNK „Žvaigždžių duetų“ scenoje su partnere Monika Linkyte jis siekia iškovoti aukščiausius komisijos balus ir žiūrovų simpatijas. O koks Tadas yra namuose, geriausiai žino jo sužadėtinė Liucina, su kuria šokėjas susipažino savo geriausio draugo ir Liucinos sesers vestuvėse.

„Kai susipažinome, maniau, kad neturėsime apie ką šnekėti. Jis šokėjas, visada pasitempęs, galvojau, tik šokiai jam galvoje. Kai pabendravome, supratau, kad temų spektras gali būti įvairiausias. Neretai žmonės tapatina jo kuriamą personažą, kurį mato ekrane, ir jo asmenybę. Iš tiesų Tadas švelnus ir mielas, o jo vaidmuo scenoje yra tik jo vaidmuo. Namuose jis visai kitoks”, – pasakoja Liucina. Nors Tado didžiąją laiko dalį atima darbas, namų ruošos darbų jis nevengia ir visų buities rūpesčių ant žmonos pečių užkrauti tikrai neketina.

Su būsimąja Tado nuotaka jau pažįstama ir jo scenos partnerė Monika. Prieš kelias dienas Monikos namuose trise jie gamino Tado ir Liucinos draugų ypač mėgstamus keksiukus. “Aš juos vadinu dietiniais. Tarp ingredientų nėra net sviesto, užtat yra bananų. Juokauju, kad šiais keksiukais galiu ir pasaldinti Tadui gyvenimą ir išlaikyti jo figūrą. Tačiau tik tada, jei jų nepuoštume, nes visos kalorijos čia slypi papuošime. Tada prasideda: ir plakta grietinėlė, ir karamelė, ir šokoladas”, – šypsosi Liucina.

Tačiau ne kalorijas Tadas skaičiuoja, o džiaugiasi būsimosios žmonos talentu gaminti. Jis visada stengiasi valgyti namuose, atsisako kavinių. Juk ir skaniau, ir sveikiau, ir su mylima moterim visada gera.

Liucina dalijasi savo ypatinguoju receptu:  

Vyras, pirmą kartą gyvenime laikydamas smulkintuvą arba tarką, sutrina 3 labai sunokusius bananus. Jo projekto partnerė sumaišo 250g miltų, 7 valgomuosius šaukštus cukraus (rudasis suteiks kiek karamelinio skonio), pusę arbatinio šaukštelio sodos ir visą šaukštelį kepimo miltelių, o mylimoji – suplaka 2 kiaušinius ir 125 ml aliejaus. Visi ingredientai sujungiami į vieną masę, į kurią galiausiai įdedama 50g juodojo šokolado gabaliukų – niekas nedraudžia šį kiekį padidinti! Gauta tešla supilama į keksiukų formeles, dedama į įkaitintą orkaitę ir 20-25 min. kepama 180C° temperatūroje.

Ant atvėsintų keksiukų dedame plaktos grietinėlės ar vanilinio kremo, užpilame karamelės arba klevų sirupo ir papuošiame keliais „Snickers“ šokoladuko gabaliukais.

Skanaus!

P.S. Reikia slapto ingrediento? Banalu, bet taip.. tai ta pati gera nuotaika ir meilė.

Žmonės.lt

Naujausi straipsniai

Saugirdas Vaitulionis / Gedmanto Kropio nuotr.

Reklama

„Zalando“ stilingai atšventė vienerių metų sukaktį Lietuvoje / J.Auškelio nuotr.

Reklama